21.1.15

Trbušni ples

>>Naručite kurs trbušnog plesa<<
Može li se zarađivati trbušnim plesom? Ja sigurno ne bih mogao i ne bih vam objašnjavao zašto :-)

Šalu na stranu, svako može zaraditi trbušnim plesom! Bitna je dobra ideja.

Kako se može zaraditi trbušnim plesom?
Postoje više načina za pokretanje biznisa sa trbušnim plesom.

Jedan je da savladate trbušni ples i zavedete bogatog muškarca ili bogatu ženu. To je kad ljudi investiraju u sebe. Ko još investira u obrazovanje! Svaki fakultet je promašaj... Na tržištu rada nema posla... Trenutno jedino priznajem ulaganje u trbušni ples:-) . Možda ima malo šale u ovom, ali jedan deo toga shvatite jako ozbiljno: trbušnim plesom do voljene osobe!

Drugi način zarade jeste otvoriti školu trbušnog plesa. Mesečno se na google "trbusni ples" pretraži 880 puta. Znači, ima zainteresovanih.

Treći način, koji može biti i najteži jeste prodaja video kurseva trbušnog plesa za procenat preko interneta.

Dobitna kombinacija koja se može razviti u ozbiljan biznis jeste škola trbušnog plesa plus prodaja na internetu video kurseve za procenat.

Kako početi?

Ako želite da naučite trbušni ples možete istog trenutka naručiti kurseve. (>>link<<)

Za otvaranje škole trbušnog plesa potreban Vam je odgovarajući prostor, dobar instruktor plesa i dobra reklama. Prostor možete iznajmiti, a instruktora platiti po održanom času. Najbitinije je naći polaznike trbušnog plesa. Za Beograd, do reklame možete doći preko interneta: Izradite kvalitetan i ozbiljan websajt i sa Google AdWords-om dođite do ciljanih poseta. Reklamiranje na Google-u za Srbiju i zemlje u okruženju je dosta jeftino i to treba iskoristiti. Ulaganje od 300-400 evra bi bilo dovoljno da sakupite dovoljan broj polaznika za pokretanje grupe. U manjim gradovima klasično -posterima.

Za prodaju video kurseva preko interneta nije potrebno imate Vaše kurseve. Možete izabrati neki affiliate program i zarađivati procenat od prodaje. Više o affiliate možete pogledati u tekstu affiliate marketing

Nema komentara:

Objavi komentar