7.6.15

Pokretanje društvene mreže

Već duže vreme imam ideju da pokrenem društvenu mrežu. Imam dosta ideja, ali sam se opredelio za: My Office, tj. za sajt gde bi ljudi razmenjivali poslovne informacije, promovisali svoje proizvode i usluge, širili svoje ideje, bili u kontaktu sa poslovnim partnerima, razvijali svoj biznis i slično.

Upravo mi je sada, dok pišem ovaj post, pala na um ideja da bih mogao da ponudim da Vam kreiram društvenu mrežu za određenu sumu novca. 

Sa društvenom mrežom možete lako organizovati sindikat ili udruženje, gde bi svaki član mogao da izloži svoju ideju, a ostali da komentarišu i lajkuju. Možete preko takvog sindikata, odnosno udruženja, prodavati drva, polutke i pileće grudi, nuditi letovanja, popuste i sve ostalo što se inače prodaje preko sindikata.

Pogledajte kako izgleda moja društvena mreža: My Office i pokušajte da je iskoristite za Vaš biznis.

Ukoliko se razumete u webhosting, tj. već imate svoje sajtove, instalacija društvene mreže ne bi trebala da Vam predstavlja problem. Ukoliko ste početnik, možete me kontaktirati da se dogovorimo i da umesto Vas instaliram ovu platformu za društvenu mrežu.

Nema komentara:

Objavi komentar