11.7.15

Pokretanje email marketing servisa

Kada ste u potrazi za dobrom biznis idejom onda na svakom mestu, u svakom trenutku razmišljate o tome. Kada posetite neki websajt pogledate kako oni zarađuju. Kada odete u poljoprivrednu apoteku, da kupite zemlju za paulovniju :-), procenjujete koliko ta apoteka zarađuje, kada odete na blic.rs posmatrate kakvi se oglasi pojavljuju. Ako tako razmišljate onda ste na boljem putu da dođete do svoje ideje za uspešan biznis.

Pripremajući se za post o email marketingu, naleteo sam na domaći sajt koji nudi email marketing servis. Kao i uvek, počeo sam da razmišljam da li može i koliko može da se zaradi sa email marketing servisom.

Na prvi pogled možda ćete misliti ko bi sada kupio email marketing servis od srpske firme kada ima toliko stranih dobrih servisa poput Aweber-a i Mailchimp-a. Ako se malo bolje pogleda, ideja uopšte nije loša. Rešenje koje nude naši ljudi je sigurno prilagođenije našem jeziku i našem tržištu nego sve te velike kompanije koje prvenstveno ciljaju engleski jezik i strano tržište.
Dakle, ovaj naš email marketing servis cilja korisnike iz naše države koji će prvenstveno slati mejlove našim ljudima. Kada bi se neko pitao da li da uzme svetski email servis sa slabom ili nikakvom podrškom za srpski jezik ili domaći servis koji je kompletno na srpskom, siguran sam da bi se opredelio za domaći servis. Kada lepo sve piše na srpskom moći će i promoterke da kreiraju email kampanje i šalju promocije.

Da li ima prostora za još neki email marketing servis na našem prostoru? Naravno da ima. Da li u Srbiji postoje samo jedna TV stanica? Ne, ima ih gomila i svaka zarađuje. Imajući u vidu da danas možete primati mejlove na Vašem mobilnom telefonu ovakav vid marketinga će se sve više koristiti, a pojavljivanje novih email marketing servisa je samo pitanje vremena.

Nema komentara:

Objavi komentar