10.7.15

Majice sa natpisom

Možda nekome deluje mnogo komplikovano, ali prodaja majici sa natpisom ne mora biti viša matematika. Lik koji vodi YouTube kanal Srpski Tutorijali je napravio sasvim jednostavnu stranicu na kojoj je ponudio desetak različitih majici sa natpisom:


Jednostavan dizajn stranice, bez preterano puno teksta, sa slikom proizvoda i jasnim uputstvom kako se majice mogu naručivati je odličan primer kako novajlije mogu započeti svoj budući biznis.

Ova stranica je u stvari stranica za prodaju proizvoda! Nema velike filozofije i svako je može napraviti.

Ono od čega će prodaja zavisiti jeste broj ciljanih posetilaca koje dovedete na takvu stranicu. Ako na stranici nema posetilaca onda nema ni prodaje. Matematika je jasna. Dva puta ništa je ništa - crva nije ni bilo:-).

Jedna od ideja da besplatno dovedete posetioce na Vašu stranicu za prodaju jeste preko YouTube kanala. Upravo je to slučaj u ovom primeru. Neka druga varijanta bi bila da pokrenete blog i pišete o temama koje su povezane sa proizvodom kojeg želite da reklamirate.

Ukoliko se opredelite za ovakav način zarade, sa besplatnim dovođenjem posetilaca, imajte u vidu da će do prve prodaje proći dosta vremena, jer kao što sam gore napisao, ako nemate posetioce onda nemate ni prodaju.

Za brže dovođenje posetilaca na stranicu za prodaju možete koristiti plaćeno oglašavanje na Google-u i Facebook-u, ali o ovome će biti reči u nekom drugom postu, kada bude bio primer o email marketingu.

Ukoliko nemate svoj proizvod možete koristiti neki affiliate proizvod, gde biste dobijali procenat od prodaje.

Nema komentara:

Objavi komentar