10.7.15

Zarada igranjem igrica

Možda deluje neverovatno, možda neće svakom pasti na pamet, ali igranjem igrica je moguće zaraditi. Ovaj način zarade može postati uspešan biznis ako ozbiljno shvatite ideju i radite na pravi način.

Odmah da kažem: zaboravite na to da će Vam neko plaćati, a Vi samo da igrate igrice. To tako ne ide. Možda ćete na internetu videti ponude da je samo dovoljno da se ulogujete na nekom sajtu i da zarađujete, ali to su prevare!

Ovde je ideja da se iskoristite Vaše veštine u igranju neke igrice i popularnost te igrice kako biste kreirali zanimljiv sadržaj koji be neko hteo da vidi. Na primer: možete snimiti kako prelazite određene nivoe u igrici i to postavite na youtube-u, kako bi ostali igrači pogledali Vaš video i lako prešli taj nivo.

Ima posla - pored toga što treba da pređete neki težak nivo potrebno je i snimiti ekran monitora i sve to objaviti na youtubu :-)

O zaradi na youtube-u ima dosta na internetu, ali je ovde je još bitno da se napomene da YouTube plaća ako na kanalu dozvolite prikazivanje reklama. Nije potrebno da nalazite ko će se reklamirati na Vašem kanalu - YouTube, tj. Google to automatski radi.

Na Vama je da obezbedite što više pregleda, jer što više pregleda imate veća će biti i zarada. Takođe, ukoliko su posetioci iz inostranstva (Amerika, Engleska, Kanada, Australija) više ćete zarađivati po pregledu.

Još jedna prednost ove ideje jeste da nije potrebno uložiti novac za domen i hosting, pa su investicije minimalne, tj. potreban je samo Vaš rad.

Nema komentara:

Objavi komentar