9.6.15

WebSajt za 10 evra

U današnje vreme gotovo je nezamislivo pokrenuti biznis bez websajta. Pošto je internet mesto gde se sve više ljudi informiše, websajt može biti odličan alat da privučete kupce.

Ponude za izradu websajta se kreću od sto evra do par hiljada evra. Po meni je to previše. To nije realna cena koju početnik nekog biznisa može da plati. Nije pitanje da li je potreban websajt. Svakako da je potreban, ali baš websajt od 1000 evra....

Najbolje bi bilo da se pokrene najjeftiniji websajt, a kako se biznis razvija, tako da se i prezentacija na internetu poboljšava. Ne može se očekivati: uložiću sve u websajt, a biznis će sam od sebe da krene.

Iz razloga što su cene za izradu websajtova toliko velike da se privrednicima lokalnog biznisa praktično ne isplati da pokrenu websajt, nudim da za 10 evra pokrenem websajt

Ova ponuda podrazumeva instalaciju wordpress ili neke druge platforme po Vašem izboru. Možete izabrati ime Vašeg sajta u formi VAŠAFIRMA.nanetu.org. Kad instalacija sajta bude gotova proslediću Vam administratorske privilegije za sajt, tako da sami možete dodavati tekstove, menjati izgled sajta i slično.

Ukoliko se bavite prodajom preko interneta, mogu Vam instalirati websajt za pokretanje internet prodavnice za 10 evra.

Napomena: Dodavanje teksta na sajt i uređivanje sajta nije deo ponude. Takođe, ukoliko se opredelite za internet prodavnicu, u ponudi nije uključeno ubacivanje proizvoda na websajt.


Nema komentara:

Objavi komentar