11.2.15

Biznis ideja za starlete bez ulaganja

Ako ste poznata starleta, ili starleta u pokušaju ili jednostavno želite da postanete starleta, imam odličnu biznis ideju za Vas! Posao nije težak, potrebno je da radite ono što najbolje znate, tj. da se smeškate, slikate i nešto malo pričate. Perverzni STOP, nije to što mislite :-)

Ovu biznis ideju ne moraju samo starlete primenjivati. Svako može da pokuša da zaradi novac na ovaj način. Starlete će verovatno biti u prednosti, ali na kraju kvalitet i marketinški trikovi su najbitniji.

Šta je potrebno?
Jedino što je potrebno jeste da budete zanimljivi. Dakle dodatna novčana ulaganja nisu potrebna, ali rad i trud se podrazumeva. Potrebno  je da imate fotoaparat, što verujem da danas svako ima ili na telefonu ili običan fotoaparat.


O čemu se radi?
Nijedna devojka ne želi da stalno nosi istu odeću kad god izađe u grad. Rešenje bi bilo da se svaki vikend kupi nova haljina ili minić, a ova ideja će upravo to i omogućiti

Ono što je potrebno da uradite jeste da pokrenete Vaš Youtube kanal i prezentujete haljine, miniće, majce, cipele,... Počnite da reklamirate Vašu odeću koju Više nećete nositi i ponudite je na prodaju. Ako to uspešno uradite i prodate sve nepotrebne stvari, možete se opustiti i proširiti biznis ideju. Možete od zarađenog novca kupiti novu odeću i nju ponovo prezentovati Vašim gledaocima na Youtube kanalu. Budite kreativni! Napravite video na primer: "kako da se obučem na prvom sastanku", "da li je providno ok", koja boja minića najbolje ide uz,... i slično. 

Kada se Vaš YouTube kanal pročuje i postane popularan možete reklamirati odeću popularnih modnih kuća, kako domaćih tako i stranih.

Sa dobrim marketinškim trikovima ova ideja može postati odličan biznis, a zarada nikad lakša, jer radite ono što najviše volite.


Nema komentara:

Objavi komentar