31.1.15

Smrdljive noge

Priznajte! Sigurno Vam smrde noge :-). Imate sreće, jer će se ovde Vaše smrdljive noge pretvoriti u realan biznis.

Pokrenite blog i počnite da pišete šta ste sve pokušali kako bi sprečili smrad. Budite zanimljivi! Umotajte noge u kesu ispod čarapa :-) kako bi smanjili mirise.

Kada napišete 10-tak tekstova o tome, napišite poslednji u kome ćete kazati da ste rešili Vaš problem. Napišite da želite da pomognete svima koji imaju taj problem, jer znate kroz kakve ste Vi muke prolazili. Napišite da pripremate elektronsku knjigu sa savetima i rešenjima i kad je budete završili biće u ponudi. 


U međuvremenu se stvarno fokusirajte da rešite taj problem. Pogledajte sve na netu o toj temi. Pročitajte i na engleskom ako treba. Kupite neku knjigu na engleskom za par dolara na ovu temu. Pogledajte kakva rešenja tamo nude. Kada sve to apsolvirate prevedite onu knjigu koju ste kupili i ponudite je prevedenu Vašim čitaocima na blugu.

Motivisaniji za ovaj posao će biti uglavnom ljudi sa smrdljivim nogama. Ali ako nemate takve probleme možete i Vi "mirišljavi" zaraditi :-). Naručite tekstove o ovoj temi od profesionalnih pisaca, pokrenite sajt, promovišite ga i eto biznis ideje! Ne škrtarite u samom početku, jer će vas svaki ušteđen dinar na realizaciji ove ideje koštati profita kasnije.

Uživajte do sledeće biznis ideje!

Nema komentara:

Objavi komentar