1.2.15

Popunjavanje anketa - alternativa

Nema velike vajde od popunjavanja anketa. Pogotovo za nas Srbe i naše komšije. Zašto bi Vam neko plaćao po popunjenoj anketi? Kod nas postoje agencije za ispitivanje javnog mnjenja. Te agencije imaju svoje zaposlene. Ako se pojavi potreba za više posla, zaposliće svoje prijatelje. Šta ćete im Vi?

Kod amera je to možda malo drugačije, ali kad jednom popunite anketu i neko Vam za to plati 5$ računajte da ćete biti bombardovani i mejlovima i pozivima, a Vaše poštansko sanduče će biti prepunjeno raznim ponudama. Znaju šta volite, znaju koliko često kupujete auto (sve ste to uneli u anketu), reklame Vam ne ginu.


Šta je alternativa?

Alternativa je blogovanje. Za početak pokrenite svoj blog besplatno. Preporučujem da to bude na sajtu blogger.com. Možete da kupite i domen koji košta oko 10 evra godišnje. Nije velika investicija za početak. Ako uložite u domen ozbiljnije će shvatiti Vaš blog i više ćete zaraditi.

O čemu da pišete na blogu?

Možete na primer da napravite blog o sajtovima, gde biste preporučivali dobre sajtove i kritikovali loše. Možete da komentarišete tekstove na tuđim sajtovima. Možete da komentarišete izgled sajta, mogu tu biti i neke dnevno-političke teme.

Napravite print screen i ubacite sliku u svakom tekstu.

Kako zaraditi?

Kad se sajt pročuje možete da nudite da komentarišete tuđe sajtove. Na primer možete za 1 evro pogledati neki sajt i napisati tekst, postavite link o tom sajtu i preporučiti ga čitaocima na svom blogu. Ovakv paket će sigurno kupovati ljudi koji promovišu svoje sajtove. Za ovo Vam je potrebno da ipak uložite onih 10 evra godišnje i kupite domen.
Možete nuditi uslugu pisanja tekstova. Možete preprodavati elektronske proizvode. Sve zavisi kako krenete sa komentarisanjem i na šta ciljate.

Obratite pažnju da svaki tekst ima više od 200 reči!

Nema komentara:

Objavi komentar