5.2.15

Projekat Balkanac

Kod nas je i dalje popularno kliktanje. Ljudi su neumorni! Kada bi postojao sistem zarade gde se ništa ne ulaže, gde se uopšte ne razmišlja, gde je samo dovoljno da se klikne i da se zarade velike pare...

Upravo ću takav sistem zarade ovde opisati.

Odmah da kažem moguće je zaraditi ogromne pare od samo jednog klika! Ozbiljno je moguće! Ali postoji jedan mali problem. Ne mogu svi tako zaraditi. Treba baš da imate sreće!


Evo jedne male računice. Nas ovde na Balkanu recimo da ima 15 miliona koji žele da zarade. Od toga neka 10% svakodnevno koristi internet, a to je 1 500 000 ljudi. Kada bi svako samo jednom dnevno kliknuo na link zajednička zarada od reklama bi bila oko 1000 evra dnevno. Računajte da klik vredi nešto manje od 0.001 $ za naš region.

Ajmo onda to da odradimo. Da svaki dan jedan Balkanac dobije 1000 evra, a svi da klikćemo! Ukoliko bi od onih 1 500 000 svako kliknuo 10 puta dnevno, to bi bilo 10 000 evra dnevno.

Napravio sam jednostavan sistem koji to omogućava. Možete pogledati blog http://CitanjeMejlova.blogspot.com na kome možete zaraditi 1 000 evra sa samo jednim klikom.

Svako može da prekopira ovaj moj sistem. Najbolje bi bilo da se kupi neki jednostavan domen kako bi cela stvar bila ozbiljna.


Nema komentara:

Objavi komentar