24.1.15

Prodaja diploma

Svako može da prodaje diplome i zaradi. Ovo može biti jedna ozbiljna biznis ideja.

Kakve se sve diplome mogu prodavati?

Na primer to mogu biti diplome sa odslušanih kurseva stranih jezika. Šta ako ste odslušali neki kurs, a nemate diplomu? Jednostavno je kupite. Od koga? Od onih koji prodaju diplome!

Diplome državnih fakulteta mogu biti jako popularne. Svi znamo da je završiti fakultet jako teško. Zašto bi gubili vreme kad i onako nema nikakve vajde. Jednostavnije je kupiti diplomu. Od koga?


Diplome privatnih fakulteta možda nisu toliko na ceni kao državnih, ali i one se mogu prodavati. Diploma je ipak diploma i sigurno postoje zainteresovani.

Tu su naravno i diplome za pekara, za automehaničara, krojača, frizera, masažera, trenera, pedikira i slično.

Budite maštoviti!

Čemu služe diplome?

Čemu bi inače služila diploma? Naravno, da bi smo je okačili  na Facebook, postavili na YouTube, da pokažemo roditeljima, prijateljima i slično. Možemo li to uraditi sa pravim, pravcatim diplomama. Pa malo je glupo. A sa kupljenim? Hmm, zavisi kakve su..

Kako napraviti diplome?

Postoji softver kojim možete vrlo jednostavno napraviti jako efektivnu, animiranu diplomu koja će sigurno privući više lajkova i share-ova, nego običan papir sa tekstom.

Pogledajte kako izgleda najobičniji tekst kada ga ovim softverom animiraju početnici:Pogledajte kako može izgledati animacija posle par dana rada u ovom softveru:Probajte i Vi ovaj softver! >>>Ulogujte se<<<  i počnite da pravite svoje animacije!

Kako zaraditi?

Možete prodavati animirane diploma, rođendanske čestitke, napraviti reklamu za lokalni kafić i još mnogo toga.
Promovišite Vašu uslugu na fiverr.com i ponudite da ćete za $5 napraviti animirani video. Iznenadićete se kada budete videli na šta su sve ljudi spremni da potroše $5.

Nema komentara:

Objavi komentar