7.1.17

Kupovina kripto valuta najunosnije u 2017.

Kupovina kripto valuta može biti unosan posao u 2017., jer će se kripto valute sve više koristiti, a sa tim će im i vrednost rasti. Da ste pre par godina uložili samo 50 dolara u kupovinu bitcoin-a danas biste bili milioneri.

Pošto rast vrednosti bitcoin-a više ne može biti toliko veliki da se uz neke minimalne uloge može znatno zaraditi, potrebno je skoncentrisati se na neke druge kripto valute koje su u početnoj fazi rudarenja.

Ne treba ni besmisleno ulagati u neke nepoznate valute za koje nikad niko nije čuo ili u piramidalne šeme koje su se od skora pojavile, a odnose se na kupovinu kripto valute.

Najbolje je birati kripto valutu koja je na spisku CoinMarketCap-a.  

Prilikom izbora kripto valute pogledajte koliko ima coin-a te valute i procenite vrednost 1 coin-a u odnosu na bitcoin. Ukoliko neka valuta, np Monero može maksimalno da ima isti broj coin-a kao i bitcoin, može se očekivati da vrednost jednog Monera bude približno vrednosti jednog Bitcoina, ali pod uslovom da se promet u Monerima poveća i bude približan trenutnom prometu Bitcoina.

Ukoliko se uslovi ispune, za Monero da bude približno popularan kao Bitcoin, njegova vrednost će se povećati za 74 puta, pa za uloženih 100$ možete zaraditi 7 400$.

Manje verovatne valute, čiji je trenutni promet dosta mali, imaju i veći potencijal, ali je naravno i rizik veći.

Veoma bitna informacija jeste koliko maksimalno coina neke kripto valute može da se nađe u opticaju. Za bitcoin to je 21M, a do danas je izrudareno 16M. Odnosom max broja coin-a analizirane valute i bitcoina možete proceniti očekivanu vrednost valute kada ona bude popularna kao bitcoin. 



Nema komentara:

Objavi komentar