25.1.15

Tverkovanje

>>Pogledajte ponudu za tutorial tverkovanja<<
Može li se zaraditi tverkovanjem? Može!

Reč tverkovanje se na Google mesečno pretraži 720 puta u Srbiji i broj pretraga se stalno povećava. Tverkovanje je "kao neka vrsta plesa" koja je postala popularna kod devojaka u Americi, a sada se ta popularnost seli ka Evropi, Rusiji i na kraju će doći i do nas :-)


Kako zaraditi od tverkovanja?



Ideja je da se prodaju video kursevi tverkovanja. Na Clicbank-u sam našao odličan video tutorial gde dve devojke podučavaju tverkovanje. Zainteresovani mogu biti instruktori plesa koji bi naučili i držali časove tverkovanja, ali mogu biti i devojke koje žele same da nauče tevrkovanje uz ovaj video tutorijal.

Ponuda za čitaoce bloga

Kupio sam hosting i kreirao sajt http://kupi.nanetu.org. Ideja mi je da ovaj sajt ima stotinak proizvoda koji se mogu prodavati preko net-a. Sam ne mogu prevesti stotinak proizvoda. Mrzi me. Nudim Vam saradnju da napišete tekst za ovaj video tutorial i u tekstu ubacite Vaš affiliate link sa Clickbank-a. Procenat od prodaje ovog proizvoda će biti Vaš. Uslov za pisanje teksta na navedenom sajtu jeste da u post ubacite sliku koja će se videti na početnoj stranici i da tekst ne bude kopiran sa drugog sajta (prevod može). Sajt je naravno u wordpres-u.
Dakle ulogujte se na http://kupi.nanetu.org, prevedite >>ovaj<< proizvod sa Clickbank-a, ubacite Vaš affiliate link. Kad se sajt pročuje, sva zarada od ovog proizvoda na tom sajtu će biti Vaša.



Nema komentara:

Objavi komentar